адрес:Търговище, Търговище, ул.
телефон 1:+359 601 62672
телефон 2:+359 889 976669
факс:+359 601 62673
е-поща: ivanova@thepoint-bg.com , office@thepoint-bg.com
уеб сайт:thepoint-bg.com
skype:
facebook:
Описание на фирмата

Компанията The Point International е създадена през 2003г. като търговско дружество. Основната дейност е свързана с консултации при изготвяне на проекти и участие в изграждането на стационарни паркове, детски зони, детски площадки и игротеки. Търговия с атракционни съоръжения и оборудване за стационарни и пътуващи увеселителни паркове, игротеки, детски кътове, площадки и детски градини, както и доставка на резервни части и консумативи. Сътрудничим си с всички оператори на увеселителния бранш в България и повечето от тях работят с атракциони, оборудване, резервни части и светлинни ефекти закупени, чрез нашата фирма.

Гъвкавото и адекватно пазарно мислене, което изповядваме, ни позволява да бъдем в крак с постоянното развитие и възможностите в увеселителната индустрия и да бъдем от полза за нашите потребители. Осигуряваме за нашите клиенти, в сътрудничество с най-добрите производителите на атракциони, постоянна експертна подкрепа в технически и търговски аспект с цел - правилен избор на най–подходящите съоръжения и оборудване.

Големият избор на съоръжения, съчетани с качествен гаранционен и след гаранционен сервиз - обуславя съществуващото партньорство с многобройните пътуващи и стационарни развлекателни паркове, които вече са наши клиент

Предлагаме Ви различни видове съоръжения (моторни люлки) подредени според техните спецификации и публика.

The Point International e търговски представител за Югоизточна Европа на повечето от водещите производители на атракционни съоръжения, оборудване и инвентар.

Продукти на фирмата

Замък Grawe
Замък с кули

Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама