адрес:София (столица), София, ЖК СВЕТА ТРОИЦА БЛ. 347А ВХ.А, ЕТ.7, АП.24
телефон 1:+359 2 953 27 50
телефон 2:+359 2 953 04 68
факс:
е-поща:office@easybuildbg.com
уеб сайт:easybuildbg.com
skype:
facebook:
Описание на фирмата

Фирма “Изи Билд” ООД – гр. София е специализирана в консултиране, инженерни и архитектурни решения, доставка и монтаж на хидро- и топлоизолации, PVC настилки, спортни настилки и аксесоари, изкуствени треви, саморазливни подове и индустриални настилки, сухо строителство – окачени тавани, преградни стени и др.

Фирмата работи с качествени материали и по утвърдени системи в строителството. Като изпълнител на обекти от различен тип и мащаб разполага с квалифициран персонал – административен, инженери и опитни работници. Екипът на фирмата съумява да посрещне очакванията на нашите партньори и възложители и работи в дух на разбирателство и колегиалност във всеки един аспект от разнообразната си дейност. “Изи Билд” ООД има самочувствието на надежден партньор, който изпълнява възложените му обекти с висок професионализъм и ефективност в строителството от страна на ръководния и изпълнителския персонал.

През изминалите години сме изпълнили множество обекти– качествено и в срок. Притежаваме нужния опит, както и сплотен колектив, който ще работи за Вас с най-добрите идеи, най-подходящите материали и най-качественото изпълнение. Доверете са на нашия опит и професионализъм!

Продукти на фирмата

ЕxtraGrass
Conipur 2S

Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама