адрес:София (столица), София, ул. Воденичарски път 4, Околовръстен път посока Обеля
телефон 1:02/ 825 80 00
телефон 2:0885 000 900
факс:02/ 826 80 00
е-поща:sales@papadopulos-bg.com
уеб сайт:papadopulos-bg.com
skype:
facebook:
Описание на фирмата

“Пападопулос и Син” ООД е създадена през 1990 година и е една от водещите фирми в строителната идустрия. Компанията е специализиранa в областта на добива, обработката, доставката, монтажа, поддръжката и реставрацията на скалнооблицовачни материали.

Добив – собствена кариера за добив на висококачествен врачански варовик, затворен цикъл на производство и обработка, пълна гама готови продукти – блокове, масиви, слабове, плочи.

бработка – разполагаме с две производствени бази в София, извършващи всички видове обработки на каменни материали. Произвеждаме пълната гама от каменни продукти – плотове, стъпала, балюстри, камини, декоративни и монументални произведения.

Доставка – фирма “Пападопулос" е директен вносител на всички видове гранити, мрамори и варовици от цял свят. От недостижимите като богатство на цветовете и качеството материали от Италия, Гърция, Испания, Бразилия, Норвегия и Португалия до изключително атрактивните в ценово отношение гранити от Китай и Индия. Поддържаме цветово разнообразие от над 450 вида камък и осъществяваме износ за Англия, Гърция, Кипър, Украйна, Германия, САЩ, Холандия и Чехия.


Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама