адрес:София (столица), ул. "Самоковско шосе" 2А
телефон 1: 02/975 1 555
телефон 2:02/973 7223
факс:02/ 9737225
е-поща:megatron@megatron.bg
уеб сайт:megatron.bg
skype:
facebook:
Описание на фирмата

МЕГАТРОН е основана в началото на 1998 г. и е избрана от американския концерн JOHN DEERE за изключителен представител на световно известната марка в България. Няколко години американската компания търси безуспешно партньор, който да отговори на високите изисквания и да поеме представителството му. С основаването на Мегатрон ЕАД започва и партньорството по между им. Създаденото дружество разполага със значителни първоначални инвестиции, които са необходими както за вътрешно-фирменото финансиране на вноса, така и за създаването на национална дилърска инфраструктура, която да осъществява гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на машините.

От края на 1999 г. МЕГАТРОН представлява и френския концерн KUHN – най-големия световен производител на прикачен инвентар. Днес, 11 години по-късно, в компанията работят над 60 души, високообразовани и силно мотивирани хора, допринасящи за бързото и развитие. Увеличаването на продажбите и динамичното развитие на компанията поражда необходимостта от разширяване на дилърските и сервизни центрове из страната.

За тази цел Мегатрон ЕАД инвестира над 3 милиона Евро в изграждането на нови модерни технически центрове в Плевен и Ямбол, които ще бъдат оборудвани със специализирана диагностична апаратура. Клиентите на компанията могат да разчитат на все по-качествено сервизно обслужване, благодарение не само на специализираното оборудване и оригинални резервни части, но и на висококвалифицираните ни сервизни специалисти.

Дъщерната ни фирма „Мегатрон сервиз” АД в гр. Добрич разполага с голяма сервизна база, където сервизните специалисти и административния персонал обслужват клиентите в региона. МЕГАТРОН е динамично развиваща се компания с годишен оборот над 30 млн. Евро.

Продукти на фирмата

Косачкa 43 см
Голф косачка

Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама