адрес:Бургас, Бургас, 8005 , п.к. 10 , / Северна промишлена зона (до СО МАТ)
телефон 1:+359 56 88 06 35
телефон 2:+359 56 880635
факс:+359 56 88 06 36
е-поща:office@leo-bg.com
уеб сайт:leo-bg.com
skype:
facebook:leo-bg.com
Описание на фирмата

Днес "ЛЕО - бетонови изделия", Бургас ЕООД се представя на пазара предимно с производството на машинни вибропресовани изделия.

Линията вибропресовани изделия се състои от пет продуктови подгрупи

- тротоарни павета -предлага се голямото разнообразие от тринадесет модела, в разнообразни цветове, включително и мултиколор преливащи и с различни дебелини от 4 до 10 см. От стандартните HOLLAND , UNIDECOR, BEHATON до новите BEGANIT light и CIRCLE имитиращи каменни павета, изключително подходящи за съчетание със стандартните модели. Новост е патентованото LEO PAVE имитиращо кълдаръм.

-тротоарни плочи- с размери 30/30/и 40/40 със разнообразни релефни повърхности и дебелина както на 5 см , така също и 4 см за оптимизиране разходите за благоустрояване и напълно достатъчни за изграждане на пешеходни зони.

- бордюри- предлага се бордюр 50/35/18 вертикално вибропресован без разлика в дебелините, новия размер 100/25/15 и 100/25/5 пестящи време и средства на инвеститорите и не на последно място е класиката с размер 50/16/8. Интересно предложение е пътната ивица със същия размер.

-тухли и елементи за колони и комини - разнообразни предложения за тухли с дебелини 10 ,15 и 20 см със елементи за безкофражно изливане на колони (за 15 и 20 см) и пояси (за 20 см). Коминни тела единични и двойни.

-плочи за паркинг-два вида РЕШЕТКА с размер 60/40/10 и ЕКО с размер 30/30/8 см с фаска.

Линията вибробетоновите изделия се предлагат в девет продуктови подгрупи - бетонови плочи (в пет размера, девет модела, в разнообразни цветове); декоративни плочи; плочи за паркинг; бетонови бордюри; улеи; капаци за зидове и колони; бетонни елементи и други.

Предлаганите над 200 асортиментни позиции могат да задоволят и най-претенциозния вкус, осигуряват разнообразие и позволяват всевъзможни комбинации и художествени решения.

За да осъществи планираната си пазарна експанзия, с пускането на новия си завод през настоящата 2011 година ЛЕО удвои производствения си капацитет. Всеки ден от производствената база на фирмата могат да бъдат произведени 2500 м2 вибропресовани настилки и 500 м2 изделия от пластичен бетон (в калъпи). Този капацитет позволява поемането на поръчки за големи обекти и изпълнението им в кратки срокове.

Доставката на изделията се осъществява до всяка точка в страната.

Ето защо клиенти на ЛЕО са почти всички строителни фирми в региона. Големите вериги като LUKOIL, OMV, ЕCO, Metro, Billa, Пикадили, Технополис, Ритони, Мастерхаус, Mr. Bricolage, LIDL, PLUS фирмите собственици на хотели в курортите Слънчев Бряг, Златни Пясъци, Дюни, Св. Влас, Равда, Созопол, Приморско, Царево и повечето новоизградени ваканционни селища по Южното Черноморие също допълват дългия списък с партньори на фирмата.

Върху бетонови плочи, произведени и доставени от ЛЕО, вървят гражданите в центъра на Варна, Шумен, Белослав, Етрополе ,Бяла, Средец, Лозенец и в обновените градинки на Бургас.


Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама