адрес:гр. Бургас, к-с "Славейков",бл. 55, партер Е/Ж
телефон 1:056988000
телефон 2:056586210
факс:056586177
е-поща:secel@compgr.net
уеб сайт:compgr.net
skype:
facebook:
Описание на фирмата

"Компютър груп" ООД има повече от 17 години пазарно присъствие. Наша водеща мисия е интегрирането на най-съвременните компютърни технологии в областта на системите за сигурност и охрана, като се стремим да предлагаме на своите клиенти пълен инженеринг и завършени технологични решения, отчитайки спецификата на всеки обект.

Някои от направленията, по които работим са:

* Видеонаблюдателни системи, включително взривозащитени, с антитерористични функции за разпознаване на обекти;

* Автоматизирани паркинг системи, бариери, възпрепятстващи достъпа механизми, боларди, турникети, антитерористични механизми;

* Контрол на достъпа, пропускни системи и контрол на човекопотоци, металдетектори и детектори за взривни и други химически съединения;

* Охранителни системи за открити площи, периметрова охрана;

* Енергоспестяващи и резервиращи системи.

През годините, ние спечелихме доверието и изпълнихме редица проекти в областта на системите за сигурност в Лукойл Нефтохим Бургас АД, Пристанище Бургас ЕАД, Яхтено Пристанище Созопол, Военно Морска База Атия и мн. др.

През 2011 год., като подизпълнители на Щрабаг ЕАД, изградихме видеонаблюдателна система в Приморски Парк - Бургас /Възложител: Община Бургас/. Отчитайки спецификата на терена и нуждата с малък брой камери да бъдат обхванати големи площи за наблюдение, както и да се осъществява безжично предаване на видео-сигнала, ние осъществихме специализирана система, изградена с IP мегапикселови камери, захранени от самостоятелни източници и монтирани по начин, който не нарушава естествената среда в Морската градина в гр. Бургас.


Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама