адрес:София (столица), София, Григорево, Oбщ. Елин Пелин
телефон 1:+359 (2) 90 224 00
телефон 2:
факс:
е-поща:
уеб сайт:semmelrock.bg
skype:
facebook:
Описание на фирмата

Традиция и подем, от класическо семейно предприятие към модерен концерн –това е Земелрок. Преди 50 години Волфганг Земелрок е положил основата на едно предприятие, което и до днес е еталон за иновации и качество, развиващо се като пазарен лидер в областта на висококачествените пътни настилки в Австрия и Централна Източна Европа.

От 1996 Земелрок е международна дъщерна фирма и част от групата на Винербергер. През1998 е пусната в експлоатация първата фабрика за производство в Унгария и с това се слага началото на експанзията в Централна Източна Европа. Днес Земелрок има изградени производствени мощности в Австрия, Хърватска, Унгария, Словакия, Чехия, Румъния, България и Полша, и търговски представителства в Словения, Сърбия, Босна и Херцеговина.

Приложението на продуктите на Земелрок е от аранжирането на обществени площади до изграждането на малки частни градини. „Ние просто сме там, където са хората. И точно този аспект е нашата цел, която преследваме постоянно през последните 50 години, ще преследваме и за в бъдеще.“ заяви Роберт Ф. Холцер, Главен изпълнителен Директор на групата Земелрок.

В центъра на нашите усилия е цялостната полза за клиента. В същата насока е и нашата развойна дейност. Същото значение отдава Земелрок и на дизайна на изделията си. Аранжирането на площади и градини е изкуство, което трябва да отговаря на изискванията и желанията на широк кръг от хора. За нас е радост да допринасяме активно за аранжирането на окръжаващата среда и чрез нашите продукти да правим света по-красив.

Продукти на фирмата

Behaton
Palio

Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама