parkove.bg / ВЕИ / Дарик Клима ЕООД

Дарик Клима ЕООД

адрес:София (столица), кв. Враждебна ул.26 №4
телефон 1:0889 91 93 23
телефон 2:02 945 61 62
факс:
е-поща:daricclima@gmail.com
уеб сайт:daricclima.com
skype:
facebook:
Описание на фирмата

Дарик Клима ЕООД е специализирана в проектирането и изграждането на климатични, отоплителни ,вентилационни и алтернативни възобновяеми енергийни източници за отопление. Изграждането на VRV и VRF системи за централна климатизация на хотели, банки СПА центрове халета и други по крупни обекти. Специализирана в изграждането на термопомпени и соларни инсталации. Широко отворена към въвеждане на най-новите модерни технологични продукти на водещите компании , за производство на отоплителна техника и възобновяеми енергийни източници в света. Всичко онова което ще доведе до по-голяма производителност, до по-голямо енергоспестяване и най-вече за опазването на околната среда, е наша основна цел.Стараем се обхватът на нашата продуктова гама да е по-богат и да обхваща ,колкото се може повече части от сферата на отоплението.Целта ни е максимално добре да представим предлаганите от нас продукти и отговорим на потребностите на нашите крайни потребители.

Дарик Клима ЕООД има изградени VRV и VRF инсталации за централна климатизация на престижни обекти в София и страната. Годишно фирмата проектира и изгражда голям брой климатични инсталации за централна климатизация, които подържа гаранционно и извън гаранционно.

Дарик Клима ЕООД осигурява продажба, монтаж, сервизна и гаранционна поддръжка на всички известни марки климатици .Н ай-често предлаганите от нас марки са - Daikin, Midea, LG, Toshiba, General и други.


Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама