адрес:Бургас, Бургас, Производствена база гара Сарафово / до Металснаб /
телефон 1:056/860 988
телефон 2:0885 842 585 - Н.Колев
факс:056/860 988
е-поща:geoton@geoton.com
уеб сайт:geoton.com/
skype:
facebook:
Описание на фирмата

Фирма ГЕОТОН е създадена през 1989г. и е първата фирма с предмет на дейност производство на бетонови и вибропресовани бетонови изделия в Бургаска област. За този период фирмата се утвърди като най-големия производител в източна България.

Производствената база е 24 000 м2 с 5 производствени халета.

Бетоновите разтвори, с които се произвеждат изделията, се приготвят в германски бетонови възли, като всички материали са от утвърдени и доказани доставчици с необходимите сертификати. Това дава гаранция за точно спазване на рецептите, като количествата на материалите /цимент, пясък и т.н./, са точно претеглени. Вибропресованите бетонови изделия /тухли, тротоарни плочи, павета, коминни тела и т.н./ се произвеждат с автоматизирани машини с висока производителност и качество и по европейска технология. Всички тези детейли дават качеството на нашите изделия.

Лаборатория Геотон

За да подобрим контрола на качеството в началото на 2011 год. оборудвахме собствена лаборатория на територията на предприятието за изпитване на готовата продукция съгласно стандартите в ЕС.

Нашите усилия, насочени в по-доброто качество на изделията, ни направиха лидер на пазара в източна България, като много от по-големите обекти в региона се изпълняват с наши изделия.


Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама