адрес:София (столица), София, ул. Алдомировска № 128-130, ателие 3 и партер
телефон 1:02/ 920 07 97
телефон 2:02/ 920 18 38
факс:02/ 822 14 45
е-поща:office@bias-m.com
уеб сайт:bias-m.com/
skype:
facebook:
Описание на фирмата

БИАС-М е бюро за инженерни и архитектурни структури, което предлага проектиране и консултиране в областта на високото, ниското и специфичното строителство. Основната насоченост и специализация са строителните конструкции. В редуциран обем бюрото ни притежава възможности за комплексно проектиране, което включва архитектура и всички специалности в инвестиционното проектиране.

БИАС-М обединява знанията и опита на висококвалифицирани специалисти , работили в най-големите проектантски институти в България. Експертността ни се допълва с привличането на млади и надеждни служители, което позволява проектиране на строителни конструкции на сгради и съоръжениия за над 150 000 м2 и комплексни обекти за 10 000 м2 годишно.

Проектантското бюро е създадено през 1995 г. от инж. Маньо Т. Манев, ръководител на проектантски отдели на „Софпроект”, „Метропроект”, „Метрострой”, „БКС-център” и по настоящем ръководител на „БИАС – М” ЕООД.

Екипът на фирмата се състои от 19 постоянно действащи проектанти - 17 строителни иженери – конструктори , 1 архитект , 1 сътрудник, като БИАС – М предлага отлични условия за работа с пълна техническа и информационна осигуреност за своите служители.

С цел подобряване и усъвършенстване на работата през 2008г. в оборот е внедрена Система за управление на качеството съобразена с изискванията на Стандарт БДС ENISO 9001:2008. Сертификатът е с обхват за : Проучване, консултиране, проектиране на инженерни структури от стоманобетон, предварително напрегнат бетон, стомана и дърво, технически контрол и авторски надзор и управление на комплексни проекти.

Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама