област на приложение: админастративни сгради, офис помещения и коридори, клиники, зъболекарски кабинети, детски градини, зали за фитнес и непрофесионален спорт и обществени заведения със силно и екстремно натоварване, складове и помещения от промишлеността.

състав на настилката: екологично чист продукт, произвеждан от суровини с изцяло природен произход. Получава се чрез пресоване на смес от ленено масло (безир), дървесни смоли (колофон), корков прах и пигменти върху лист от конопено платно.

други характерсистики: линолеумът не се уврежда от водата, трудно задържа прах и се почиства лесно. Устойчив е на мазнини и разтворители и е пожаробезопасен. Лененото масло в състава му играе ролята на естествен антисептик, с което се обясняват и хигиеничните свойства на материала. Освен това той е достатъчно еластичен и не се напуква или деформира по време на експлоатация. Благодарение на различни пигменти могат да се получат разнообразни цветове и фигури. Така, покритието освен практично и функционално, е и декоративно. Могат да се изберат различни нюанси и рисунъци, в зависимост от атмосферата, която искате да придадете. При правилна експлоатация покритието може да служи повече от 25-30 години.

Препратка към допълнителна информация:maxcovering.com/index.php?sid=11&rid=5 ...

Продукт на: МАКС КОВЪРИНГ ООД

София (столица), бул. "Ал. Стамболийски" 205 сградата на Нипроруда, партер 1309 София
телефон: (02) 81 26 515 Препратка към допълнителна информация:maxcovering.com/index.php?sid=11&rid=5 ...
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама