Системни ресурси

 "Системни ресурси" - детайлно описание на системата ни, и предлаганите от нея възможности.

 "Системни ресурси" - детайлно описание на системата ни, и предлаганите от нея възможности.
www.parkove.bg разработи специализиранa автономна система за управление на потребителите и техния достъп до отделните ресурси на портала. Достъпът на потребителя до личния му контролен панел, дава възможност за 24-часов достъп на регистрираните фирми до ресурсите,  предлагани от портала. Всяка фирма има неограничени възможности за промяна и актуализация, както на фирмения си профил, така и на продуктите и услугите от parkove.bg
 
Работа със системата: описание на предлаганите възможности
Регистрация: протича през четири основни етапа:
  1. Регистрация на потребител - посредством четири лесни стъпки (потребителско име, парола, и-мейл за потвърждение, телефон) регистрирате потребител в системата на parkove.bg, като използвате латиница и не по-малко от шест символа за име на потребител. Валиден и-мейл, на който да получите линк за активация. 
  2. След като регистрирате нов потребител, имате възможност да влезете с Вашето потребителско име и парола през Вход на системата. При успешен вход ще  видите "контролния панел" за Вашия потребител. От там може да редактирате вече създадения от Вас потребител (смяна на парола, име, телефон и др.), както и да пристъпите към избор на Рекламен план.
  3. След избора на подходящ за Вас Рекламен план, прочетете и приемете Общите условия, преминете към попълване на данните за Вашата фирма. От тук може да изберете и Вашия безплатен и-мейл адрес от parkove.bg.  Фирмена и Техническа информация ни е нужна, за да можем да Ви издадем фактура, както и да потърсим директно посочените лица при нужда. (попълването на лице за счетоводни въпроси е задължително). Системата автоматично генерира "проформа фактура" с всички нужни данни за разплащане (данни на двете фирми, абонаментен план, банкови сметки и опции за плащане).
  4. При постъпване на плащането по един от изброените в "проформа фактура" начини, системата автоматично активира достъпа Ви до избраните от Вас услуги*.  Различните видове услуги и рекламни планове, дават възможност за съответния достъп до системата.
пример: При избор на рекламен план "икономичен", получавате възможност за регистрация на Вашата фирма във фирмения каталог на www.parkove.bg, като може да участвате само в една избрана от Вас категория. Получавате също безплатен и-мейл @parkove.bg (виж "какво получавам с регистрация в www.parkove.bg")
 
Разгледайте предлаганите от нас услуги.
*различните рекламни планове включват различен брой услуги и възможности за използване на системата. Моля рагледайте какво включва всеки от трите стандартни рекламни плана, както и възможностите за добавяне към тях!

 

 

 

 


      

потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама