parkove.bg / Новини / В Мадан е изградена нова ..

В Мадан е изградена нова многофункционална спортна зала

3.11.2015

Многофункционалната спортна зала е в различни функционални зони.

В първата зона са разположени: сцена, склад декори, апаратно, складови помещения , коридор, 2 бр. стълбищни клетки, инсталационно помещение, гардеробни и санитарни възли фоайе, кафе, обслужващо помещение към кафе.
В сутеренната част на втората зона се разполагат съблекални, всяка със санитарни възли, помещения за съдии, треньори и лекарски кабинет. На вторият етаж на сградата се намират: фитнес зала, 2 тренировъчни зали, 2 съблекални, всяка със санитарни възли, коридор, помещение за охрана и каса, асансьор и стълбищна клетка; На последния етаж се намират методичен кабинет, 2 офиса със санитарни възли, коридор, асансьор и стълбищна клетка и балкон.

Капацитетът на спортният комплекс е с близо 800 места , като 350 от тях са постоянни.

Осигурени са и паркоместа, както и достъп на хора с увреждания.

Новата придобивка още е оборудвана с най-съвременни съоръжения за лека атлетика, фитнес, бокс, тенис на маса и колективни спортове - волейбол, баскетбол, футбол на малки врати и др.

Проектът "Изграждане на Спортен комплекс – Многофункционална зала в гр. Мадан, изграждане на спортни площадки и фитнес на открито в населените места на община Мадан" се реализира по по европейската програма Развитие на селските райони, Мярка 321. Строежът на съоръжението продължи година и половина и е на стойност близо 7 млн.лв.


Освен многофункционалната спортна зала, по проекта също така бяха изградени 4 големи многофункционални игрища в дворовете на училищата в Мадан, с.Върбина, с.Средногорци и с. Букова поляна. Изградени са още спортни площадки и фитнес на открито в 14 населени места в общината, а също така и много беседки и пейки.

С реализацията на всички тези значими спортни обекти значително се подобряват условията за спорт в града и общината и се разкриват множество нови възможности за участие и развлечение на младите ѝ жители.Добави коментар

calanha

Здравейте моето име е Мис Calantha от Руанда и Искам да говоря с U на Идентифициран е спешно пробвам Свържи се с мен calanthandadaye2@hotmail.com


дата на създаване2016-04-21 15:17:35  

За да можете да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител.  ► Регистрация

потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама