parkove.bg / Новини / През тази година Столична ..

През тази година Столична община ще инвестира 30 млн. лева в строителство и ремонт на детски градини и училища

7.1.2016

Столичната община инвестира 30 млн. лв. в строителство и ремонт на детски градини и училища през тази година. Това каза днес кметът на София Йорданка Фандъкова при откриването на новата сграда на 61-во ОДЗ "Шарено Петле" в район "Слатина".
  
Инвестицията в новата сграда за 4 групи е на стойност около 1,5 млн. лева. Изпълнени са и мерки за енергийна ефективност на съществуващата сграда на детската градина, която разполага с два салона физкултурен, музикален салон и басейн. Това е една модерна детска градина, отговаряща на най-високите европейски стандарти, каза кметът Фандъкова.
  
В новата част на детското заведение се приемат деца още от декември 2015 г. и в градинските групи към момента има свободни места.

През 2015 г. Столичната община построи общо 8 детски градини. През тази година са предвидени за строителството и цялостната реконструкция 9 детски градини, ще бъдат обновени 14 училища и 10 детски градини по ОП "Региони в растеж".Добави коментар

calanha

Здравейте моето име е Мис Calantha от Руанда и Искам да говоря с U на Идентифициран е спешно пробвам Свържи се с мен calanthandadaye2@hotmail.com


дата на създаване2016-04-21 15:09:06  

За да можете да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител.  ► Регистрация

потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама