parkove.bg / Новини / Ново спортно игрище откриха в ..

Ново спортно игрище откриха в кв. "Виница" във Варна

4.2.2016

Кметът на Варна Иван Портних откри  многофункционално спортно игрище за футбол и волейбол в кв. „Виница“. Спортната площадка е с размери 30 на 12 метра, покрита с висококачествена изкуствена тревна настилка, обезопасена с предпазни мрежи, отговаряща на изискванията за практикуване на игри на открито, с изградено изкуствено осветление.

„Изпълних обещание, поето към хората от Виница, раздавам се, че тя вече се ползва по предназначение“, каза кметът и поздрави децата, които играеха футбол на терена. Той допълни, че в квартала продължава работа по първия етап от ремонта на бул. „Цар Борис III“ –  вече е подменена подземната комуникация, в момента се изграждат тротоари и велоалея. Предстои фрезоване на пътното платно и асфалтиране.

Кметът припомни, че предстои и изграждане на канализацията във Виница – север. Проектът е на стойност 473 000 лв., осигурени от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС).

На откриването на спортното съоръжение присъстваха председателят на ОбС Тодор Балабанов, зам.-кметът Христо Иванов, представители на район „Приморски“.Добави коментар

calanha

Здравейте моето име е Мис Calantha от Руанда и Искам да говоря с U на Идентифициран е спешно пробвам Свържи се с мен calanthandadaye2@hotmail.com


дата на създаване2016-04-21 15:05:34  

За да можете да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител.  ► Регистрация

потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама