parkove.bg / Новини / Нова детска площадка изградиха ..

Нова детска площадка изградиха в Бургас

30.10.2015

Нова детска площадка с кът за отдих изгради Община Бургас на ул. "Юрий Венелин" /зад х-л "Атаген"/. Преди да стартира строителството й, бяха демонтирани всички стари, потенциално опасни и морално остарели съоръжения.

Новата детска площадка може да се ползва от деца на възраст между 3 и 12 г. Тя разполага с четири люлки, две клатушки на пружина, две комбинирани детски съоръжения и сфера за катерене. Обезопасена е със заобикаляща ограда.

Това, с което се отличава новоизградената площадка, е красивата й ударопоглъщаща каучукова саморазвливна настилка, с уникален дизайн и форми. Предимствата при използването на тази технология са, че позволява да бъдат изобразени фигури и форми, които не могат да бъдат направени от плочи, като същевременно се гарантира безопасността на децата по време на игра.

Всички поставени детски съоръжения и настилка са с високо качество.

Детската площадка отговаря на всички изисквания на Наредба №1 за условията и реда за устройството и безопасността на площадките за игра на открито.

 

Община Бургас планира да реконструира  поетапно всички стари детски площадки в града, както и да изгради много нови.

 Добави коментар

calanha

Здравейте моето име е Мис Calantha от Руанда и Искам да говоря с U на Идентифициран е спешно пробвам Свържи се с мен calanthandadaye2@hotmail.com


дата на създаване2016-04-21 15:21:15  

За да можете да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител.  ► Регистрация

потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама