parkove.bg / Новини / Нов спортен комплекс откриха ..

Нов спортен комплекс откриха във Велико Търново

11.4.2016

Нов спортен комплекс „Балкан Арена” е открит във Велико Търново.

Обектът в кв. „Картала” бе изграден за по-малко от половин година със средства на компании от старопрестолния град и България. Футболният терен за деца е с последно поколение изкуствена настилка, с каквито разполагат стадионите на отбори от „Серия А” в Италия. На него ще могат да се провеждат срещи от Футбол 5, съгласно изискванията на FIFA и UEFA.

„Балкан Арена” е с енергоспестяващо осветление, трибуна и съблекални и е подходящ за градски турнири между училищата и детските градини. В близост до игрището ще бъда изградена и площадка с фитнес-уреди на открито.

Спортният комплекс бе осветен, а лентата прерязаха кметът на Велико Търново Даниел Панов, министърът на младежта и спорта Красен Кралев и дарителят Петър Христов.

Предприемачът Петър Христов връчи на кмета Даниел Панов дарителски акт, с който компаниите, изградили модерното съоръжение, го прехвърлят на Община Велико Търново. Инвестицията е в размер на 120 000 лева. Даниел Панов и Красен Кралев отличиха с благодарствени грамоти всички, допринесли за новия спортен комплекс.Добави коментар

calanha

Здравейте моето име е Мис Calantha от Руанда и Искам да говоря с U на Идентифициран е спешно пробвам Свържи се с мен calanthandadaye2@hotmail.com


дата на създаване2016-04-21 14:29:02  

За да можете да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител.  ► Регистрация

потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама