parkove.bg / Новини / 16 вътрешно-квартални улици се ..

16 вътрешно-квартални улици се ремонтират на територията на София

25.7.2016

В момента ремонтираме 16 вътрешно-квартални улици на територията на София, като една от тях е ул."Янко Забунов". На улицата се изпълнява и нова технология за полагане на хоризонтална маркировка. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова при проверка на обекта на място.

Технологията се изпълнява чрез машината HOFMANN H18-1 за полагане на термопластик. Този метод се е наложил като основна в Германия, Холандия и Скандинавските страни. Технологията е безотпадна, характеризира се с бързина на изсъхване след полагане- до 10 мин, изключителна устойчивост и трайност на апликирания филм боя има и възможност за допълнително поставяне на светлоотражателни перли и най-важното обезпечава с най-висока степен изискванията за пътна безопасност, казаха от фирмата изпълнител.

Начинът, по който ще бъде положена новата маркировка не влияе на разходите, защото в новите конкурси, които направихме, заложихме осигуряване на цялостна поддръжка. Фирмата е длъжна да поддържа в добър вид - колко пъти и как ще маркира е неин избор, каза Фандъкова. На ул."Янко Забунов" е изпълнен цялостен ремонт, подменена е пътната настилка, изпълнени са нови тротоари и осветление.

В район Триадица освен на ул."Янко Забунов" се работи и на ул."Цар Асен", а след приключване на ремонта на ул."Янко Забунов" ще започне на ул."Стефан Сарафов".Добави коментар

 

Няма добавен коментар. Бъдете първият който ще коментира.

 

За да можете да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител.  ► Регистрация

потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама