адрес:Бургас, Бургас, ул.Съгласие №24 ет.2 - офис 1
телефон 1:+ 359 56/830670
телефон 2:+ 359 894/445492
факс:+ 359 56/830670
е-поща:office@doapark-bg.com
уеб сайт:doapark-bg.com
skype:
facebook:
Описание на фирмата

„Дар Строй“ ООД е Българска компания с предмет на дейност в сферата на ниското строителство, вертикална планировка, благоустройство, паркоустройство и цялостни решения за спорт и забавление.

Нашият екип от архитекти, урбанисти, както и висококвалифицираният ни технически състав помага на нашите клиенти да създадат и реализират игралното пространство, което отговаря на всички техни изисквания и нужди. Дружеството разполага с необходимия технически състав, оборудване и строително-монтажни групи, които бързо, качествено и професионално изпълняват и поддържат съоръженията и прилежащата инфраструктура.

Въпреки кратката си история дружеството се наложи като надежден и коректен партньор в сегмента. За кратък период от време ние постигнахме нужното високо качество, което предлагаме и сега на нашите клиенти. Специализирахме в предоставянето на услуги в ниското строителство, проектиране и изграждане на детски и спортни площадки, площадки за фитнес на открито, площадки за игра и отдих, спортни и развлекателни комплекси, благоустрояване на паркове и градини. С помощта на партньорите си ние се стремим да предложим на нашите клиенти повече от всеки друг.

За последните три години ние реализирахме над тридесет проекта на територията на Р.България - детски и спортни площадки, футболни , баскетболни и волейболни игрища, както и единственият в Р.България парк за деца с увреждания, като оборотът от реализирането на тези проекти възлиза на над 2 500 000 лв., като голяма част от реализираните проекти са финансирани по европейски проекти с бенефициенти общински и държавни структури.

Дружеството има собствени офиси в гр.Бургас, гр.София, и гр.Пловдив като през настоящата година ще заработят и нашите офиси в гр.Варна и гр.Благоевград, както и мрежа от дистрибутори обхващащи цялата територия на страната ,което ни помага да предложим на нашите клиенти възможно най-кратките срокове за контакт и реализиране на техните идеи. Предстои ни отваряне на собствени офиси в Р.Сърбия, и Р.Македония които ще извършват и предлагат същите дейности които предлагаме и на територията на Р.България.

„Дар Строй” ООД е официален представител за България на Турската компания DOGAPARK ,която e един от най-старите и вoдeщ производител на детски и спортни съоръжения, паркова и градска мебел, спортни и ударопоглъщащи настилки,фитнес уреди за употреба на открито, съоръжения за спорт и развлекателни дейности. Всички продукти се произвеждат в собствена интегрирана фабрика разположена върху 10 000 кв.метра близо до Истанбул, както и в построената през 2011 година фабрика в република Казахстан. DOGAPARK винаги взема под особено внимание качеството, издръжливостта и имено затова доказвайки се като производител на високо качествени и иновативни продукти основна част от тях продава по целия свят.DOGAPARK има офиси в Канада, Франция, Холандия, Италия, Испания, Съединените американски щати, Ирак, Кувейт , предстои изграждането на собствена фабрика за производство и в Казахстан.

Заедно с високо квалифициран и специализиран персонал всички продукти се произвеждат в съответствие с европейските и международни норми и стандарти съгласно притежаваните сертификати за качество: ISO 9001-2000, ISO 14001, ISO18001;OHSAS 18001; EN 1176; EN 1177; TÜV сертификати.

Произвежданите от DOGAPARK съоръжения са съобразени и отговарят на изискванията заложени в НАРЕДБА 1 от 12.01.2009 г. За реда , устройството и безопасността при производството и монтажа на детски съоръжения

Продукти на фирмата

FTC 200 ...
DPE 589

Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама