адрес:София (столица), София, Бул. „България“ № 51А
телефон 1:+ 359 2 490 1000
телефон 2:
факс:+ 359 2 963 06 69
е-поща:info@gympark.bg
уеб сайт:gympark.bg
skype:
facebook:
Описание на фирмата

Компания ни ДЖИМПАРК произвежда и продава спортно оборудване за паркове в Гърция, Кипър и на Балканите. В повечето случаи спортните паркове са предназначени за обществени места и се реализират със съдействието на градската управа. Фитнес Парковете, които предлагат възможността безплатно да се упражнявате, се намират в непосредствена близост до вас, във вашия квартал, постоянно са отворени и предлагат забавление и упражнения. Освен упражненията те насърчават развитието на междуобщностните връзки както и добросъседските отношения. Те са предназначени за всички възрастови и социални групи. Още повече, тези паркове могат да се монтират при условия за абсолютна безопасност в училищни дворове, военни учреждения, хотели и др.

Продуктите на компанията ни представляват фитнес уреди на открито, разработени от специалисти, като всеки един от тях упражнява определен мускул или група мускули. Уредите са едновременно безопасни и сертифицирани, вандалоустойчиви са, нямат нужда от никаква поддръжка, забавни са за ползване и имат модерен дизайн>. Разработени са така, че да ползват тежестта на тялото за противодействие и по този начин не предизвикват контузии и не нараняват трениращия.

Фитнес парковете са разделени на три групи:

Малки паркове: Състоят се от 4 до 6 уреда и са идеални за площи от 30-40 m2.

Средни паркове: Състоят се от 8 до 12 уреда и са идеални за градски площади и паркове.

Голям спортен парк: Състоят се от 18 до 24 уреда и са идеални за големи паркове, малки горички и др

Всички уреди имат табели с инструкции за употреба.

Също така ДЖИМПАРК поема проучването на района, цялостния монтаж на уредите, дизайнът на заобикалящото пространство и осигурява постоянна поддръжка чрез опитния си персонал.

Продукти на фирмата

Stepper
Bicycle

Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама