адрес:Варна, Варна, бул. Ян.Хуняди 31, офис 101
телефон 1:052 750 366
телефон 2:0878 743 799, 0878 796 799
факс:052 502 140
е-поща:eposfloorbg@gmail.com
уеб сайт:eposfloor.eu
skype:
facebook:
Описание на фирмата

ЕПОС България сме горди да ви представим нашите ударопоглъщащи каучукови настилки които са не просто екологично чисти, но и безопасни и лесни за използване. Ние Ви представяме революционните ударопоглъщащи каучукови плочи EPOS.

Фирма EPOS, е създадена през 2002г. със седалище гр. Истанбул (Турция). Със широкото приложение, което имат в развлекателната сфера, производствената дейност, безопасността и др. Ударопоглъщащите каучукови подови настилките на фирма EPOS за кратко време се налагат, като основен лидер в производството на ударопоглъщащи каучукови настилки в Турция.

През 2008г. фирма EPOS, откри официален клон ЕПОС ФЛООР - България ООД, в Р. България със седалище гр. Варна. Изпълнителен директор на ЕПОС ФЛООР - България ООД е г-н Хюсмен Мутлу. ЕПОС ФЛООР бързо заема своето място на Българския пазар. Същата успешно развива производствена и търговска дейност в сферата на каучуковите подови настилки. Първоначално ЕПОС ФЛООР започва единствено, като подизпълнител за изграждането на детски площадки, паркове, алеи и др. С добрите резултати, които показа и доверието, което затвърди в своите партньори (общини, строителни компании, производители на детски съоръжения) фирмата вече може да се похвали и със собствени цялостно изградени обекти. Разполагаме с високо квалифицирани кадри, както по самата изработка на проекти, така и по реализирането на даден обект.

Основни дейности на фирмата:

- производство на каучукови ударопоглъщащи настилки

- качествената суровина, техническата характеристика и квалифицирания екип ,който работи са част от гаранция за сигурността и качеството на продуктите на фирма ЕПОС ФЛООР – БЪЛГАРИЯ ООД. Настилки се предлагат в различни цветове и дебелини. Клинично изпитани и Европейски сертифицирани подовите покрития на ЕПОС ФЛООР се наложиха като едни от най-добрите на Българския и Европейския пазар. Качество,сигурност,гаранция са част от фирмената политика на която е заложил изпълнителния директор.

- изграждане на детски и спортни площадки

- детски кътове за отдих, детски градини, паркове, баскетболни и волейболни игрища, терени...

- внос и продажба на фитнес уреди за открити пространства

- изграждане на 1 –та фитнес площадка на открито в гр.Бургас. Уредите отпускат и зареждат с енергия, като преди всичко имат положителен ефект върху здравето.

- продажба и монтаж на всички продукти свързани с фирмената дейност.

ЕПОС ФЛООР – БЪЛГАРИЯ ООД е фирмата изградила първия фитнес за обществено ползване в нашата страна, който се намира в морската градина на гр. Бургас, след което последваха и много други


Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама