адрес:София (столица), 1280 гр. Нови Искър, кв. Курило, ул.Промишлена 1
телефон 1:02/89 23 164
телефон 2:02/ 936 04 06
факс:
е-поща:zebra@mail.orbitel.bg
уеб сайт:zebra-bg.com
skype:
facebook:
Описание на фирмата

“ЗЕБРА” АД е българска компания, основана през 1929 г. Вече 80 години дружеството е лидер в производството на трапецовидни ремъци, гумени пластини и подови настилки, супереластични и плътни бандажни гуми, каучукови смеси, гумирани валове, противогази и защитни облекла, гумени и гумено-метални изделия.

В "Зебра АД" се произвеждат каучукови изделия, каучукови смеси, гумирани валове, трапецовидни ремъци, подови настилки, гумени пластини, супереластични и плътни бандажни гуми за кари

Основните групи изделия, които се произвеждат в Дружеството, са трапецовидни ремъци по лиценз на американската фирма ГЕЙТС, гумени пластини и подови настилки с разнообразни цветове и дизайн, супереластични и плътни бандажни гуми за кари, каучукови смеси с общо и специално предназначение, гумирани валове

Eластични гумени блокчета тип "Интерлок"

Предназначениe за настилане на площадки за игра и спорт..

Произведени по традиционна технология, гумените блокчета са еластични и меки. Не са хлъзгави, дори когато са мокри, което намалява значително риска от контузии при падане. Техните шумопоглъщащи и топлоизолационнн свойства създават допълнителен комфорт при ползване. В сравнение с твърдите настилки по-малко натоварват краката при ходене и продължително стоене.

Полагат се върху здрава основа /бетон или асфалт/, с изграден 1-2o наклон за оттичане на водата . Формата и специфичния начин на подреждане със застъпване, гарантират достатъчно здраво свързване на отделните блокчета помежду им. По тази причина е достатъчно да се залепят към основата само елементите, ограничаващи площадката външно.

Рифелована гумени подови настилки тип "ПАРИЧКА"

Гумените подови настилки са технически каучукови изделия, предназначени за транспортни средства, обществени и битови сгради. Произвеждат се черни или цветни /изцяло цветни или цветни с черна основа/, с твърдост от 65 до 80 условни единици по Шор А според искането на клиента. Каучуковите подови настилки се произвеждат на база SBR и се характеризират с добра устойчивост на разредени киселини, основи, соли и вода и имат сравнително ниска атмосфероустойчивост.

По споразумение с потребителя могат да бъдат произведени маслоустойчиви подови настилки с много добра, добра, средна и ниска степен на маслоустойчивост. Температурният интервал на работа е от -10 до +70°С.


Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама