адрес:Бургас, Бургас, бул. Стефан Стамболов 51
телефон 1:056 860 248
телефон 2:0878 860 248
факс:056 801 139
е-поща:kipro@parkove.bg
уеб сайт:kipro.bg
skype:kipro_izgrev
facebook:
Описание на фирмата

„Кипро“ е създадена и функционира от м. май 1993 г. в гр. Бургас. Отначало като ЕТ, а от 2006г. е ООД. Основният предмет на дейност от тогава е производство и монтаж на ПВЦ и алуминиевиви ролетни щори, както и на всички модели вътрешни щори, мрежи против насекоми, алуминиеви и PVC дограми, гаражни врати и др. Фирмата е специализирана в консултациите, продажба и монтаж на всички видове тенти и сенници, чадъри, преградни пана, а от 2009 и най-новите изделия от този спектър – ПЕРГОЛИТЕ на италианската компания „Коради“. Като оторизиран дилър на „Corradi“, „Кипро“ днес е в състояние да предостави цялостен дизайн и изпълнение на всяко открито пространство, да го обзаведе с всички необходими аксесоари и да го направи използваемо по всяко време на годината.

Фирмата е една от първите в бранша на територията на Бургаски регион, има богат опит с многобройни клиенти от всички сектори, както и хиляди домакинства в региона на Югоизточна България.

От 1995 г. „Кипро“ е част от специализираната търговска верига „Коркова къща“ – България, като продава в свой собствен магазин в гр. Бургас цялата гама коркови продукти: подови настилки, стенни облицовки, изолации и технически корк

Нашата мисия е да направим за повече хора достъпни модерните и класически слънцезащитни и изолационни технологии, за да помогнем на нашите клиенти не само да живеят в една по-чиста, защитена и уютна среда, но и да им спестим пари предлагайки им иновативни, енергоспестяващи решения.

Чрез доказано функционални, дизайнерски издържани и качествени продукти се стараем да сме над изискванията и нуждите на архитекти, институционални и частни клиенти. Стремим се към професионализъм чрез дългогодишния опит, които сме натрупали, чрез постоянния контакт с водещи европейски фирми от бранша, както и чрез собствените ни правила за прецизност в работата ни. Предлагайки продукти с много добро съотношение цена-качество, както и най-добрите монтажни практики и възможно най-добрия гаранционен и следгаранционен сервиз, ние се стараем да бъдем винаги близо до Вас – нашите клиенти.

Продукти на фирмата

Перготенда
Corradi Arredi

Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама