адрес:София (столица), София (столица), кв. Малашевци ул.“Резбарска” № 7 - ет. 4 - административната сграда
телефон 1:
телефон 2:0878/ 521 828
факс:
е-поща: office@reliks-vibro.com, t_vasileva@mbox.contact.bg
уеб сайт:reliks-vibro.com
skype:
facebook:
Описание на фирмата

“Реликс Вибро” АД е просперираща и наложила се на българския пазар фирма за производство на бетонни и стоманобетонни изделия за канализационни системи, вертикална планировка на паркови и междублокови пространства.

Името ни е символ на качество на продукцията и лоялност към клиентите. Непрекъснатото обогатяване на асортимента от изделия ни прави желан и атрактивен партньор на големите фирми в строителната сфера.

Продукти

“Реликс Вибро” АД е известна с разнообразието от качествени изделия, които предлага на своите клиенти.

Използваме модерни немски преси, с които произвеждаме бетонни и стоманобетонни тръби с диаметри от ø300 до ø1500 mm, отговарящи на изискванията на БДС 17004-89. Предлагаме и всички елементи, необходими за строителството на ревизионни шахти.

Бордюрите и паважът, произвеждани в Завод “Студена” са с голямо разнообразие от форма, размери и цвят. Предлагаме Ви и тротоарни плочки в три размера, и цвят пожелание на клиента. Стоманобетонният паркинг елемент се използва за строителство на зони за паркиране.

Новост за българските строители са вибропресованитe улеи 40/12/100cm с глъб и зъб. Използват се за отвеждане на повърхностните води на тротоари и площади.

За зидарии може да избирате между бетонните кухи или плътни тухли. За завършеният вид на оградата, използвайте капаците за зид и колона.

Вентилационните отдушници в жилището може да изградите с вентилационни тела. За отворите над врати и прозорци, разгледайте нашите предложения за стоманобетонни щурцове.

Стоманобетонните колове за огради са с четири дължини.

Новост е стоманобетонната ел.шахта, в комплект с капак.

Продукти на фирмата

Бетонни кашпи
Плочка ”Слънце”

Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама