адрес:Бургас, Бургас, ул. Александър Стамболийски 20
телефон 1:+359 878 530 516
телефон 2:+359 899 848 384
факс:
е-поща:office@relazzo.bg
уеб сайт:relazzo.bg
skype:n/a
facebook:https://facebook.com/WPC-Декинг- ...
Описание на фирмата

"Релацо България" ООД е официален вносител за територията на България на декинг системата "RELAZZO"- безспорен лидер в семейството на декинг системите от WPC (изкуствен декинг) и първокласнo решениe за вашите открити пространства, произведено в Австрия, с 10годишна гаранция!!!

Декинг системата Релацо (Relazzo) е изключителен премиум продукт на немската фирма REHAU. Този иновативен висококачествен декинг е предназначен изцяло за нуждите на откритите пространства - за вашите тераси, подиуми за заведения, покривни градини, пространства около басейни и яхтени пристанища- изложени пряко на дъжд, сняг, замръзване, слънцегреене. Relazzo е дървесно-полимерен композитен продукт (WPC-Wood-Polymer-Composites), който успешно съчетава визията на естественото дърво с качествата на модерните полимери без нужда от никаква поддръжка.

Техническите показатели на RELAZZO изтъкват многобройните му предимства пред естествената дървесина и утвърждават безспорната му лидерска позиция сред всички конкурентни WPC декинг продукти.

Изключително предимство на RELAZZO е възможността за вграждане на подгряващи системи за отопляване и размразяване на повърхността на настилката. Това го прави отлично решение за сгради в зимни курорти и външни спа комплекси, където безпроблемния достъп е от решаващо значение.


Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама