адрес:София (столица), София 1137, Панчарево Детски град ул. "Черешова градина" №15
телефон 1:+359 887 51 45 31
телефон 2:
факс:+359 2 480 93 53
е-поща: teswood@mail.bg
уеб сайт:tes-bg.com
skype:
facebook:
Описание на фирмата

Фирма “ТЕС” е на пазара от 1999 год. с производствена база в сърцето на Средна гора – гр. Панагюрище. Специализирана е в проектирането и производството на изделия от масивна дървесина. Приоритет в работата ни са парковите и градински съоръжения: катерушки, детски игрални комплекси за физически и дидактични игри, пързалки, люлки, пейки, беседки, перголи, дървени кострукции, сглобяеми къщи, бунгала и вили. Продукцията ни изцяло е съобразена със съвременната линия за екологичност, практичност и естетика на заобикалящата ни среда.

За оборудване на Вашата градина, може да се съобразите с богатата номенклатура от нашия каталог или да се доверите на нашите проектанти за изготвянето на индивидуални проекти, задоволяващи вашите изисквания.

Основни принципи, с които се съобразяваме при проектирането и изграждането на детски площадки е осигуряване на безопасна игра /отделни кътове за различните възрастови групи, непресичане на ходовите линии с треакторията на подвижните елементи/ и оптимални условия за създаване на социални контакти и възможност за физическо развитие на децата.

Някои от организациите и фирмите, с които сме работили: В София Общините Слатина, Кремиковци, Лозенец, Столична община, Връбница; Общините Севлиево, Ямбол, Белене, Радомир, Несебър, фондация “Бъдеще за България”, обекти по програма “ФАР” и “Красива България”, посолствата на Великобритания, САЩ, Полша, Франция; бензиностанции “ТЕМПО”; всички обекти оборудвани от SOFSTOK, множество заведения и хотели по нашето Черноморие и др.

Продукти на фирмата

Градинска беседка ...
Пергола

Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама