адрес:София (столица), Гара Искър, улица 5007
телефон 1:02/ 973 27 26
телефон 2:0888 242 339
факс: 02/ 973 27 26
е-поща:manager@uvix-bg.com
уеб сайт:uvix-bg.com
skype:
facebook:
Описание на фирмата

Ювикс Импрегнейшън ЕООД е пълноправен член на Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП) и асоцииран член на Българския съюз на производителите на сглобяеми къщи (БСПСК).

Фирма Ювикс Импрегнейшън ЕООД е специализирана в доставка на продукти и технологии за повърхностна и дълбочинна обработка на дървесина и дървесни производни.

Фирмата има 16 годишен опит в разработването на технологии за байцване и лакиране на мебели, дограма, детски играчки, дървени изделия.

Ювикс Импрегнейшън ЕООД е официален дистрибутор на шведската фирма Becker Acroma КВ-производител на байцове, лакове, бои с 140 годишна история.

От 2003 година Ювикс Импрегнейшън ЕООД е изключителен представител за България на Arch Timber Protection Великобритания- световен лидер с 60г опит в разработването на технологии и доставка на консерванти за защита на дървесина.

От тестването на нов продукт до изборът на концепция за обработка на дървесина и от нетретираната повърхност до супркачественото покритие - това е нашата цел.

С техническите си познания и опит можем да помогнем на нашите клиенти в реални условия да увеличат печалбите, да намалят разходите си, да оптимизират производството си, да изберат икономически най-изгодната технология, за да бъдат конкурентно-способни.

Продукти на фирмата

Саксия
Пергола

Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама