адрес:Хасково, Хасково, Орфей” 15 - В - 19 гр. Хасково, 6300
телефон 1:038 / 64 20 24
телефон 2:088 / 755 91 90
факс:038 / 62 43 16
е-поща:info@cozirog.com
уеб сайт:cozirog.com/
skype:
facebook:
Описание на фирмата

Фирма „Козирог – Д” ООД започва дейността си в края на 1999 г. като ЕТ „Козирог” с производството и монтажа на съоръжения за площадки за игра и от тогава се развива непрекъснато с бързи темпове. С вече 10 годишния си опит фирмата се превърна в една от отличаващите се с изключителен професионализъм фирми в този сектор.

Производствената база построена върху площ от 2 000 кв. метра, модерната техника, машини и оборудване, собственият автомобилен парк от леки и тежкотоварни автомобили, с които Козирог разполага, ú позволява изработването на висококачествена продукция в кратки срокове и я прави лидер сред останалите фирми в бранша.

В началото на 2010 година, след успешно завършил сертификационен одит, проведен от ЦИЕС ЕООД и наблюдаван от ИА „БСА”, фирмата получи сертификат потвърждаващ, че внедрената система по качество действа в съответствие с изискванията на стандарта: ISO 9001:2008. Този сертификат гарантира, че всички европейски норми на стандарта са изпълнени, показва отговорност пред клиента и стремеж към качество във всеки аспект. Фирмата се гордее с изработваните изделия, прецизният и професионален монтаж, за всеки продукт и при всеки проект.

Това което ни отличава от останалите фирми с нашия предмет на дейност е специалното индивидуално отношение към клиента. Той стои в основата на постоянното обновяване и разширяване асортимента от продукти в отговор на неговите предпочитания. Още от своето основаване неизменните принципи на работа са: задоволяване изискванията на клиентите, лоялност, мотивиран персонал и иновативност.

През 2009 Козирог реализира една нова за българския пазар инициатива, наречена „Play Together!”. На българските деца с увреждания не бе предоставена възможност да играят със своите приятели, защото съществуващите съоръжения бяха стари и не подходящи за това. Като резултат от проекта „Play Together!” нашите продукти бяха съобразени с европейските изисквания, така че да бъдат използвани от всички деца. Това подобрение помогна и за пълното социално интегриране на тези деца, подобряване на тяхната моторика (техните движения т.е) и умения, както и общо здраве. Като част от социалната си отговорност, Козирог е направила и дарения на много детски градини и общини в България. Компанията планира разширяване на пазара в няколко европейски държави и затова скоро също ще дари площадка на децата на Молдова.

Като част от обслужването всеки клиент получава безплатна професионална консултация относно:

- Изработка, доставка и монтаж;

- Гаранционно обслужване в рамките на гаранционния срок;

- Консултиране относно актуалните законови рамки и действащите европейски изисквания за безопасност на съоръженията за игра;

- Консултиране за изискванията за безопасност на площадките за игра за деца с увреждания;

- Консултиране за противоударната настилка;

- След продажно обслужване.


Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама