адрес:София (столица), София (столица), кв. Горубляне ул. "5 ти ноември" № 8
телефон 1:0898 640 810
телефон 2:0885 945 117
факс:02 / 978 20 48
е-поща:info@sterado.biz
уеб сайт:sterado.biz
skype:
facebook:
Описание на фирмата

"СТЕРАДО ООД" е малка фирма и съществува сравнително отскоро. В своята целенасочена фирмена политика ние залагаме основно на гъвкавост и бързина – особено по отношение на продуктовия подбор и предлагане, висока компетентност, ниво и качество на обслужване, небюрократичност при решаване на малкото възникнали проблеми.

Изборът ни да се спрем на тази дейност съвсем не беше случаен. И ние, както – надяваме се – и Вие, приемаме продуктите, които Ви предлагаме като източник на удоволствие, радост и естетическа наслада, а тези с по-прагматичните функции – като полезни помощници. Всъщност има още един положителен момент в това наше начинание и това са нашите клиенти, които са предимно добронамерени, позитивни и възпитани хора с усет към красивото, доброто и различното.

От първостепенна важност в нашата дейност е подборът на продуктите, които Ви предлагаме. Стараем се да подбираме за Вас интересни, красиви, различни и полезни изделия с оптимално съотношение цена-качество.

Стремежът ни е да бъдем позиционирани в ниския и среден ценови сегмент, благодарение на което продуктите ни да бъдат достъпни за всички Вас и да красят не само елитните и елитарни квартали, а също и селата, градовете, вилните зони и курортите в цяла България.

Убедени сме, че болшинството от нашите продукти са подходящ и желан подарък за различни хора по всевъзможни поводи.

Работим предимно с иновативни, но утвърдени европейски фирми от Англия, Холандия, Германия и Австрия, които гарантират еднакво качество на техните изделия за клиентите си в цяла Европа.


Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама