адрес:София (столица), София, бул. Христо Ботев № 33, ет. 3
телефон 1:(02) 952-05-82
телефон 2:
факс:(02) 852-63-52
е-поща:office@vebakom-bg.com
уеб сайт:vebakom-bg.com/
skype:
facebook:
Описание на фирмата

Вебаком е създадена през 1995г.в гр.София. Основната ни дейност е фокусирана върху оборудването на плувни басейни с модерни пречиствателни инсталации, доставка и полагане на облицовки, внос и разпространение на химикали.

Фирмата се занимава с проектиране и изграждане на груб строеж на плувните съоръжения за отмора и спорт, финландски сауни, турски бани, инфраред сауни, руски бани, парни бани, хидромасажни вани, водни атракции и много други. В пакета от предлагани услуги включваме периодичната поддръжка на съоръженията и професионалните ни консултации.

Всеки един от влаганите от нас продукти и стоки е тестван и контролиран, с гарантиране на едно оптимално качество. Крайните продукти, разработени за нашите клиенти се открояват с естетика, уникалност, оперативност и ценова ефективност. В процеса на работа Вебаком ангажира всички необходими фирмени ресурси за бързо и качествено постигане на крайния резултат.

Екипът на Вебаком ЕООД се състои от висококвалифицирани специалисти в областта на проектирането, дизайна и строителството на басейни, монтажа на пречиствателните инсталации, полагането на облицовки, прилагането на новите техники за обработка на водата. Всички ние сме обединени от общата цел за генериране на иновационни решения, които превръщат обектите ни - плувни басейни и сауни, в пространство за приятна и полезна среда за спорт и отмора.

Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама