адрес:София (столица), София (столица), София 1517,
телефон 1:+359 2 920 00 48
телефон 2:+ 359 2 920 82 07
факс:+ 359 2 929 33 80
е-поща:info@geramis.net
уеб сайт:geramis.net
skype:
facebook:
Описание на фирмата

"Джерамис” ЕООД е основана през месец февруари 2006 год. Едноличен собственик на капитала е Александър Юлиев Давчев. Организацията е официален представител на световни лидери в производството на подови покрития за всякакъв вид сгради и спортни проекти.

Фирмата има над 200 реализирани проекта и е специализирана в консултирането, доставката и монтажа на висококачествените продукти за спорта и бита, монтаж на всякакви подови настилки, професионално спортно оборудване и цялостно изграждане на спортни зали, игрища и площадки, монтаж на покривни системи, хидроизолация и окачени тавани на сгради и спортни обекти. Изграждане на спортни съоръжения. Ремонт и и довършителни работи на сгради, както и други строителни дейности.

Компанията разполага с квалифициран екип, който ще Ви помогне да вземете най- доброто решение за Вашите нужди по отношение на вид и дизайн, ценообразуване, гаранции за материала и монтaжа, запазване на цветове, износоустойчивост на повърхностния слой на продуктите. Ние сме специализирани в консултирането

Фирмата е сертифицирана по международния стандарт ISO 9001:2008, и е вписана в Централния професионален регистър на строителя към Камарата на строителите в България.

Компанията работи с квалифицирани монтажни екипи съставени от млади, амбициозни и опитни хора. Добрите познания в използването на качествени лепила, саморазливни смеси и полагането на продуктите на Джерамис ЕООД прави монтажните групи експертни кадри. Техния професионализъм и положителна нагласа осигуряват краткосрочно и висококачествено изпълнение на всички поети обекти. Всеки монтажник е сертифициран за продуктите, които предлага от завода производител.

Всички продукти предлагани от фирмата са сертифицирани от производителите, което гарантира качество и дълъг живот на продуктите.

Продукти на фирмата

TARAFLEX®ТЕНИС

Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама