адрес:София (столица), София, ул. Аксаков 13
телефон 1:02/416 9020
телефон 2: 0898 42 44 65
факс:02/987 6000
е-поща:office@sporticco.com
уеб сайт:sporticco.com/
skype:
facebook:
Описание на фирмата

„Спортико” ЕООД работи в областта на професионалния спорт и общественото строителство. Фирмата специализира в сферата на подовите покрития с най-различно приложение: спортни зали и съоръжения, болници, училища, офис сгради, хотели, и др. Богатата гама от настилки, които предлагаме включва: изкуствени треви предназначени за футболни игрища,тенис кортове и мултифункционални спортни детски площадки, каучукови настилки, PVC настилки, мокети, епоксидни, акрилни и полиуретанови настилки.

„Спортико” ЕООД е представител за България на световни лидери в производството на настилки, като Tarkett, Gerflor, BSW, Lano, Domo, Burmatex, Anker. Специално внимание фирмата отделя на качеството на строително-монтажните работи - разполагаме с монтажни екипи съставени от опитни хора за полагане на всички външни и вътрешни настилки. Фирмата разполага с квалифициран екип, който ще Ви помогне да вземете най- доброто решение за Вашите нужди по отношение на вид и дизайн, ценообразуване, гаранции на материала и монтaжа, запазване на цветове, износоустойчивост на повърхностния слой на продуктите и др.

„Спортико” ЕООД e специализирана фирма за проектиране, изграждане и поддръжка на спортни съоръжения. Нашият екип ще Ви даде правилното решение за цялостното изграждане на спортни обекти, като:

* Официални и тренировчъчни футболни терени;

* Мини-футболни игрища;

* Тенис кортове;

* Мултифункционални площадки;

* Мултифункционални зали;

* Физкултурни салони;

* Лекоатлетически писти;

* Зали за фитнес, аеробика;

* Скуош зали;

* Хокей на трева

„Спортико” ЕООД е сериозен партньор с опит, но и младежки и спортен дух. Доверете се на нашия опит!


Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама