адрес:Шумен, Шумен, Ул. Осми Март 14
телефон 1:0896 60 20 66
телефон 2:0896 60 20 70
факс:
е-поща:office@gotinshtain.com
уеб сайт:gotinshtain.com/
skype:
facebook:
Описание на фирмата

Фирма ГОТИНЩАЙН е създадена през 1992г. и има богат опит в производството на изделия от метал.

Притежаваме добре изградена производствена база, която ни дава големи възможности за серийно производство. фирмата произвежда люлки за вашата градина, игрални съоръжения и оборудване за детски площадки, подходящи за различни възрастови групи.Можем да Ви предложим каучукови настилки за детските площадки или дървесен чипс. Ние изграждаме различни естетически издържани модули с възможност за различни комбинации (кули, катерушки, пързалки, люлки, кончета и др.). Комбинация от метал дърво.

Предвид възрастовата група, за която са предназначени, модулите са оцветени в свежи и топли тонове. Съобразени с безопасността на децата и техния комфорт.

Готинщайн е водещ доставчик на съоръжения за игрални площадки. Имаме дълги години опит в дизайна и производството на предмети който стимулират децата да се развиват. Вярваме, че всяко дете има правото да играе в безопасна, вълнуваща и образоваща среда.

Осигуряваме игрални съоръжения на училища, детски градини, обществени организаци, хотели и т.н. Можете да поръчате от нас и да бъдете спокойни, че съоръженията са в съответствие на всички стандарти. За да бъде по-лесно за Вас, за да Ви осигурим безопасна, достъпна, дълготрайна и задоволителна игра Ви предлагаме нашите услуги за дизайн, производство на игрални площадки.

Външните фитнес уреди са много подобни на уредите за упражнения който можете да намерите във закритите фитнеси и спортни зали. И все пак тези съоръжения са предназначени за отвън, така че не ръждясват, устойчиви на времевите особености, цветни и не се използват тежести за съпротивление, а собсвената ни тежест. Съоръженията изглеждат повече като игрална площадка, която привлича погледите и любопитството на всички.

Внимателно подготвихме серия съоръжения, които да посрещат нуждите на всички. Могат да бъдат използвани от младежи, хора на средна възраст и възрастни хора.


Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама