адрес:Пловдив, Пловдив, ул. Пазарджишко шосе, 4-ти км., гр. Пловдив 4027
телефон 1:00359 32 232030
телефон 2:
факс:00359 32 232030
е-поща:info@proinveststroy.com
уеб сайт:proinveststroy.com
skype:
facebook:https://facebook.com/PROINVESTSTROY.Pl ...
Описание на фирмата

Мото

Лидер в производството на широка гама детски съоръжения, фитнес уреди и спортни съоръжения за различни възрастови групи, проектиране и изграждане на спортни терени, детски площадки и кътове, паркоустройство и градоустройство, широка гама спортни настилки (каучукови плочи, саморазливни тартанови, синтетични тревни, полиуретанови), парково и градинско оборудване. Лидер в промишленото строителство, производство и монтаж на метални конструкции, ковано желязо. Плазмено и рутерно рязане и гравиране.

Представяне

Като лидер в производството на детски съоръжения, фитнес уреди и спортни настилки в България, предлагаме изключително обширна и разнообразна селекция от съоръжения за игра и външна рекреация на изключително атрактивни цени. Фитнес уредите са проектирани по начин, чрез който да бъдат създадени условия за масов спорт и те да бъдат общодостъпни за абсолютно всички възрастови групи (деца, подрастващи и възрастни), както и за лица в неравностойно положение. Могат да се използват, както за ежедневно раздвижване и тонус, така и за рехабилитация от хора с травми.

През изминалите години ние помогнахме на стотици клиенти да създадат игрови среди, които са БЕЗОПАСТНИ, ДОСТЪПНИ и ЗАБАВНИ, насочващи познавателната активност и развитието на детското въображение.

Нашите услуги включват консултация, индивидуален дизайн, професионален монтаж и следмонтажна инспекция.


Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама