адрес:Добрич, Балчик, село Стражица
телефон 1:0898 555 784
телефон 2:
факс:
е-поща:evgin@mail.bg
уеб сайт:farlap-ltd.com
skype:
facebook:
Описание на фирмата

Фар Лап ЕООД е българска частна фирма основана през 2007 година.Производствената база е разположена край северното черноморие, в село Стражица, на 5 км. от град Балчик, основната ни дейност е производство и продажба на изделия от пластичен бетон с цел задоволяване на търсенето на пазара. Фирмата е специализирана в изработването на тротоарни плочи, паваж, капаци за огради и колони, декоративни елементи, паркинг елементи, бордюри, улей, облицовъчен камък - интериорен и екстериорен. Изделията се предлагат в голямо разнообразие от форми, размери и цветове според предпочитанията на клиентите ни. За обемно оцветяване на изделията използваме оксидна боя на германската фирма WURTH, което гарантира качеството на продуктите ни.

Неизменна част от нашата дейност е постоянния контрол на качеството на произвежданата продукция и усъвършенстване на производствения процес.

Ние се стремим да задоволяваме напълно изискванията на нашите клиенти и партньори, като за целта предлагаме комплексни услуги за изграждане и облагородяване на тротоари, градини,паркове,детски площадки с изделията който произвеждаме.

Основна цел в нашата работа е производството на качествени изделия, подкрепена от гъвкава ценова политика и отлично обслужване и всичко това в името на нашите настоящи и бъдещи клиенти.

Доказателство за добре свършената ни работа са многобройните доволни клиенти, което ни задължава да сме още по взискателни и отговорни в нашата работа.

Благодарим на всички които ни се довeриха

Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама