адрес:Разград, Разград, ул. Южен булевард № 77
телефон 1:: 084/ 62 12 77
телефон 2:0885 187 153
факс:084/ 62 12 77
е-поща:plantis@abv.bg
уеб сайт:plantis.biz/
skype:izhel61
facebook:
Описание на фирмата

Плантис ЕООД е иновативна, динамично развиваща се фирма, основана през 2007 год., с предмет на дейност: Научно-изследователска и развойна дейност в областта на растениевъдството; разработка на нови технологии и продукти за управление на добивите и качеството в земеделието; консултантски услуги; анализи на растителни, почвени и др. проби; търговия с продукти за управление на добивите в земеделието.

Основни направления в работата на фирмата:

Генериране на знания в областта на земеделието от фундаментален и технологичен характер. Научни изследвания в областта на адаптацията на растенията към динамиката на почвено-климатичните фактори и отражението им върху крайните характеристики на добивите. Методи за засилване на адаптивните реакции на растенията.

-Разработка на нови високорентабилни продукти и технологии за управление на добивите в земеделието, решаващи актуални проблеми на отрасъла.

-Анализи на почвени и растителни проби.

-Методи, технологии и продукти за управление на почвеното плодородие.

-Екологична насоченост на продуктите и дейностите на фирмата, с приложение както в конвенционалното, така и в биологичното земеделие.

-Разработка и внедряване на микробиологични продукти и технологии с приложение в земеделието.

-Мениджмънт на атрактивни, високорентабилни научни разработки на външни автори.

-Разработка на високотехнологични съоръжения обслужващи дейности в земеделието.

-Разпространение на научно-практически знания сред земеделските производители чрез лекторска и консултантска дейност с непосредствени срещи и в Интернет.

През 2011 год. стартира организирането и изграждането на Научно-изследователски и технологичен център по земеделие (НИТЦЗ)„ ПЛАНТИС”.


Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама