адрес:Бургас, Бургас, 8000; к-с Лазур N:140 партер
телефон 1:+359(56)833688
телефон 2:+359(893)509174
факс:+359(56)833688
е-поща:office@parkove.bg
уеб сайт:parkove.bg
skype:parkovebg
facebook:facebook.com/parkove.bg
Описание на фирмата

www.parkove.bg е интернет портал, профилиран в областта на озеленяването, паркоустройството и благоустройството. Порталът съдържа актуална информация от сектора, включваща новини, обществени поръчки, фирмен и продуктов каталог, нормативна база, справочник и полезни връзки.

В категория Новини ще намерите навременна и полезна информация,новини,статии и интервюта,кaсаещи сектора.В категорията е представено най-новото от сектора –анализи на утвърдени имена, интервюта и коментари на интересни събеседници, представени професионално от наши екип журналисти. Категорията се обновява ежедневно.

Категория Обществени поръчки включва пълната специализирана информация за търговете и обществените поръчки, кaсаещи реализацията на обекти от ниското и инфраструктурно строителство, благоустройството и паркоустройството. В категорията се публикува официална информация от Агенцията за Обществени Поръчки /АОП/, държавен вестник, официални интернет страници на общини, общински дружества, държавни органи и институции, както и специализирана информация,касаеща обществените поръчки, търгове и конкурси. Категорията се обновява ежедневно.

В каталог Фирми са представени водещите производители, вносители и търговци от:oзеленяване, градински центрове, разсадници, детски и спортни съоръжения, поливни и напоителни системи, спортни и специализирани настилки, бетонови изделия, градска, паркова и градинска мебел, водни атракциони, горска и паркова техника, растителна защита, био и зелени технологии.

В продуктовият каталог са включени водещите фирмени продукти, представляващи цялата продуктова гама на фирмите в сектора, удобни за търсене и разглеждане.

В категорията Нормативна база са събрани всички закони, правилници, наредби и нормативни документи, регламентиращи дейността в сектора.

Категория Флора съдържа енциклопедична информация за голям брой цветя, дървета, храсти и други растителни видове. Тук може да намерите и съвети за засаждане, отглеждане, пресаждане, размножаване и защита от вредители.

Категория Полезни връзки Ви дава възможност за бърз достъп до български и международни, държавни и общински административни структури, институции и организации.

Бизнес парк е проект на www.parkove.bg, създаден да увеличи реалните преимуществата за бизнеса, посредством възможността за пряк работен контакт между фирми и компании, участващи в портала. Работейки с актуални бизнес предложения, се увеличават възможностите за добра работна среда, предпоставка за успешно сключени сделки. Нашата мисия е да създадем работна платформа, в която да участват доказани и сериозни фирми от представените области в портала.

Продукти на фирмата

Продукт
Продукт 2

Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама