Нова формула с дълготраен ефект

Aктара 25 ВГ е втора генерация инсектицид от групата на неоникотиноидите с листно и почвено приложение. Системен продукт със стомашно и контактно действие, който се придвижва в растението. Засяга нервната система на неприятелите, като блокира предаването на нервните импулси чрез които се осъществява храненето и движението им. Насекомите спират да се хранят и постепенно умират. Има 3-5 седмици продължителност на действие, в зависимост от дозата и условията.

Приложение:

При листно третиране:

Силното проникващо действие на Актара позволява бързото придвижване през епидермиса в тъканта на листата. Само един час след третирането тиаметоксaм навлиза в листната тъкан.

При почвено приложение:

(върху разсад и до 30 дни след разсажването) Актара веднага се поема от корените на младите растения и бързо се придвижва във всичките им части, осигурявайки пълно системно действие и цялостна защита на младия прираст.

Препоръки за употреба:

- В оранжерии при наличие на бомбуси прилагайте Актара 25 ВГ само почвено;

- При внасяне чрез система от капково напояване внасяйте продукта в ¾ от поливния цикъл;

- Не прилагайте Актара 25ВГ при цъфтяща раститителност поради силното му действие върху пчели;

- При култури, в които вече продукта е внесен почвено да се избягва листно третиране с активно вещество от групата на неоникотиноидите поради опасност от възникване на устойчивост на неприятелите;

- За най-добри резултати използвайте Актара 25 ВГ превантивно или в начален етап от развитието на популацията на неприятеля

Препратка към допълнителна информация:syngenta.com/country/bg/bg/businessand ...

Продукт на: Синджента България ЕООД

София (столица), София, Бул. Братя Бъкстон 35
Препратка към допълнителна информация:syngenta.com/country/bg/bg/businessand ...
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама