Нова технология за управление на добивите и качеството в земеделието.

Защо ползването на листни торове в растениевъдството е наложително?

Употребата на листни торове е най-бързият и ефективен начин за допълване на ресурса от хранителни елементи, за управление на развитието на растенията, на добивите и качеството на продукцията. Те са отлично средство за повишаване пластичността на растенията срещу физични и биологични фактори. Приложението им не е разход, а инвестиция с многократна възвръщаемост и значителен дял в рентабилността на производството.

С какво Акрамет е по-специален листен тор?

Акрамет не е поредния листен тор или стимулатор – той е и двете, плюс още нещо. Акрамет е част от система мероприятия, започващи от предсеитбената подготовка на земеделските площи и обхващаща цялата вегетация на зърнените култури наречена “Система Акрамет”. Основната цел при нея е целенасочено управление на добивите и качеството на продукцията, висока рентабилност. Това, което го отличава от голяма част от останалите листни торове е:

Гарантиран ефект върху добива, отработен след четиринайсет години изпитания при реални производствени условия.

Висока рентабилност – значителната добавена стойност към труда на земеделските производители, често съизмерима с получаваните субсидии, без усилия, бюрокрация и опасност от административни санкции.

Български продукт и възможност за непосредствена работа с автора и възможността за ежемоментна консултация не само по отношение на приложението на препарата, но и за други проблеми касаещи добивите и качеството на зърнените култури. Акрамет е разработка на българската земеделска наука с автор Ивелин Желязков – основател и собственик на Плантис ЕООД.

Най-важното предимство! Продукт с тройно действие – свойства на стимулатор, листен тор и фунгицид - силен ефект само с едно третиране.

Описание: Акрамет е сложна физична смес – смесен тор, с кристална структура, със слабо изразен синьо-лилав цвят и лека специфична миризма. Не гори, не се възпламенява и не отделя вредни вещества във въздуха. Технологично овлажнен, но не се слепва в буци. Произведен е от най-висококачествените водоразтворими торове.

Предназначение: Повишаване на добивите и качествените показатели, ускоряване на развитието, ранозрелост, мразоустойчивост и устойчивост към други външни фактори в зърнопроизводството, в зеленчукопроизводството, овощарството и цветарството. Възстановяване и поддържане на биологичния потенциал на сортовете. В семепроизводството – за повишаване качеството на семената. В лозарството – за увеличаване на добивите и захарността. При маслодайните култури – за повишаване на добивите и маслеността. Използва се заедно или след употреба на селективни хербициди като антидотен и възстановяващ културните растения препарат.

Препратка към допълнителна информация:plantis.biz/index.php/en/products/item ...

Продукт на: Плантис ЕООД

Разград, Разград, ул. Южен булевард № 77
Препратка към допълнителна информация:plantis.biz/index.php/en/products/item ...
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама