parkove.bg / Новини / Ново улично и алейно осветление ..

Ново улично и алейно осветление се изпълнява в парковото пространство на НДК

22.10.2015

Над 90% е завършено изпълнението на ново осветлението в парковото пространство на Националния дворец на културата в столицата.

Изпълнява се цялостно обновяване и възстановяване на уличното и алейно осветление в парковото пространство на НДК. Новото улично осветление е по бул.“Патриарх Евтимий“, бул.“Витоша“, бул.“Пенчо Славейков“, бул.“Фритьоф Нансен“, ул.“Ш. Петьофи“, ул.“Баба Неделя“, ул.“Д-р Христо Стамболски“ и ул.“Доспат“. То се изпълнява с над 100 енергийно-ефективни лампи.

Изгражда се и се възстановява осветлението по цялата алейна мрежа на парковото пространство, като са монтирани над 300 енергийно-ефективни осветителни тела. Допълнително в дванадесет зони от парковото пространство се изгражда осветление с художествено-естетическо значение, което подчертава дървесната и храстова растителност.

На моста на влюбените също е поставено линейно осветление, а пред главния вход на НДК са монтирани четиристранни-симетрични конзоли и с нови осветителни тела.Добави коментар

calanha

Здравейте моето име е Мис Calantha от Руанда и Искам да говоря с U на Идентифициран е спешно пробвам Свържи се с мен calanthandadaye2@hotmail.com


дата на създаване2016-04-21 15:21:36  

За да можете да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител.  ► Регистрация

потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама