адрес:София (столица), София, Бул. Ал. Стамболийски – 219 ;
телефон 1:02/ 920 04 89
телефон 2: 0897/818018- Николай Тодоров
факс:
е-поща:office@newgarden.eu
уеб сайт:newgarden.eu
skype:
facebook:
Описание на фирмата

Марката НЮ ГАРДЕН ООД е успешен и дългогодишен участник на българския пазар като автор и изпълнител на голям брой проекти за разнообразни бизнес клиенти от цялата страна. Компанията е основана през 2002 година като наследник на НИКО ГАРДЕН ЕТ.

Основна дейност развива в проектирането, изграждането и поддържането на зелени площи, търговия с декоративна растителност и аранжиране на сухи и живи цветя. Ню Гарден ООД има натрупан богат опит в организирането на декоративното оформление на различни събития - пресконференции, кръгли маси, коктейли, концерти и фирмени партита.

Ежегодният ръст на фирмата през последните две години е над 30 процента. За този период Ню Гарден ООД успя да се наложи като една от водещите фирми на пазара за озеленяване и поддържане за зелени площи на територията на София и региона. Ключът към динамичното развитие на компанията е сплотеният и висококвалифициран екип от специалисти и служители с богат опит в озеленяването, декорацията и аранжирането.

Целите, които Ню Гарден ООД развива постоянно, са постигане едновременно на функционалност и естетичност, създаване на практични и оригинални решения в областта на озеленяването и декорацията. Уникалните елементи във всеки изпълнен проект са запазена марка на компанията. Балансът, който Ню Гарден ООД постига между прецизното изпълнение, качеството, крайния резултат и коректността към клиента, е тайната на нашия успех.

За нашите идеи и решения ние черпим вдъхновение от тенденциите и направленията в изкуството от различните епохи. Същевременно фирмата се стреми да се развива паралелно с новите технологии и стилове.

Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама