адрес:София (столица), София, кв. „Бояна“ ул. „Жива вода“ 1 офис: кв. „Павлово“ ул. „Преки път“ 16-18
телефон 1:02 959 20 19
телефон 2:0888 214 177; 0888 779 148
факс:02 959 20 19
е-поща:office@gardeniabg.com
уеб сайт:gardeniabg.com
skype:
facebook:
Описание на фирмата

Основана през 2000 година с управител ландш. арх. Татяна Бояджиева, фирма Гардения е специализирала в проектирането, изграждането и поддръжката на зелени площи, алпинеуми, водни каскади и различни ефекти на цветното пространство около нас.

Заповядайте в Новооткрития ни шоурум, събрал в себе си уханието на цветята, красотата на градината и професионализма на специалистите в парковото строителство. Намира се на бул.”Братя Бъкстон” 81/ последна спирка на тролей 2/. Тук се предлагат уникални арт аранжировки от естествени цветя - поръчка и доставка, изискани подаръци за вашите празници и голямо разнообразие на градински аксесоари.Експозиционата част за външна декоративна растителност позволява пряк достъп до пленяващи с багра и форма видове. Основна част от тях са от разсадника на фирма „Булландтрейд” с.Братаница гр.Пазарджик, където ”Гардения 2006” ООД има дялово участие. Растенията ни се отглеждат по холандска технология и европейски стандарт.

С професионалният си опит в проектирането, изграждането и поддръжката на закрити и открити паркови пространства, фирмата се е наложила като водещ фактор в зеленото строителство.

Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама