адрес:София (столица), София (столица), София 1415 с.Бистрица район "Малинова Долина", ул."Бистришки път"№26
телефон 1:+359 (889) 177 566
телефон 2:+359 (889) 177 566
факс:+359 (2) 4428266
е-поща:info@treehuggers.bg
уеб сайт:treehuggers.bg
skype:
facebook:
Описание на фирмата

TreeHuggers е създадена от екип талантливи предприемачи в областта на озеленяването с цел предоставяне на ефективни и структурирани решения за собствениците на недвижими имоти.

Нашите услуги обхващат всички аспекти от проектирането до поддръжка на градината, като: дизайн, планиране, изготвяне на работен проект плюс визуализации, засаждане и аранжировка на дървета, храсти, плетове, цветя, изграждане на поливни системи, оформяне на алеи, засаждане, поливане, косене, торене, плевене, борба с вредители по растенията, сезонно почистване, декорация и т.н.

Ние можем да Ви доставим най-различни цветя, дървета, храсти на конкурентни цени, както и да се погрижим за интериорните растения във Вашия дом, офис, магазин, парник или оранжерия. Бихме могли да работим навсякъде в България или Европа. Извършвали сме проекти за наши доволни български клиенти дори и в Швейцария, без да срещнем никакви трудности.

Искате да сте сигурни, че наистина ще можете да се наслаждавате на природата около Вас сега и за в бъдеще… Свържете се с нас, за да организираме среща за безплатна консултация относно текущото състояние на Вашата градина.

Местоположение на фирмата
потребител:
парола:

 

Контакт | Помощ | За нас | Условия за ползване | Пощ@ | Системни ресурси | Реклама